Dvižne mize - cena

November 13, 2023

V današnji digitalni dobi se vse več ljudi zaveda problematike dolgotrajnega sedenja in njenega negativnega vpliva na zdravje. Dvižne pisalne mize so se izkazale za odlično rešitev, ki omogoča preklapljanje med sedečimi, stoječimi in drugimi položaji za delo, kar prispeva k boljšemu zdravju in produktivnosti.

Kaj je pomembno pri izbiri mize in kaj vpliva na ceno dvižne mize?

Razumeti, kako se oblikuje cena dvižne pisalne mize, je ključnega pomena, ko želimo sprejeti pravo odločitev o nakupu. Cena dvižne mize se lahko močno razlikuje, saj je dejavnikov, ki vplivajo na ceno veliko, med njimi so kakovost materialov, funkcionalnost in različni možni dodatki.

Najprej moramo razmisliti o materialih in kvaliteti le teh. Dvižne mize so izdelane iz več komponent, vključno z el. motorji, linearnimi aktuatorji, napajalniki, različnimi kovinskimi deli, ne smemo pa pozabiti na lesene (masivne ali iverne) plošče. Kvalitetnejša dvižna ogrodja so v kombinaciji z masivnimi lesenimi ploščami načeloma dražja, saj nudijo večjo vzdržljivost, trajnost in estetski videz. Električne mize z npr. enim motorjem in iverno ploščo so pogosto cenejše, vendar je pod vprašanjem njihova kakovost in življenjska doba.

Zelo pomembna je tudi konstrukcija ogrodja in dvižnih nog, saj teža dvižnega ogrodja vpliva na stabilnost in robustnost mize še posebej pri višjih nastavitvah. Več si lahko preberete tukaj.


Funkcionalnost je naslednji dejavnik, ki vpliva na ceno. Dodatne funkcije, kot so spominske nastavitve za hitro in enostavnejše prilagajanje višine, vgrajeni USB vhodi, opomniki sedenja, upravljanje preko aplikacije ipd., prav tako vplivajo na ceno mize.

Dodatna oprema, kot so sistemi za upravljanje kablov, nosilci za stacionarne računalnike, poličke za monitor in različni predalniki, lahko pripomorejo k udobju in funkcionalnosti mize, vendar prav tako dvignejo ceno.

Pomembno se je zavedati, da višja cena ne pomeni vedno boljše mize. Cilj je najti mizo, ki najbolje ustreza vašim potrebam in proračunu. Bodite pozorni na kakovost izdelave, funkcionalnosti, ki jih potrebujete, in seveda na garancijo, ki jo ponuja proizvajalec. Na koncu dneva je najpomembneje, da izberete mizo, ki vam bo dolgoročno služila in izboljšala vaše delovno okolje.

Prednosti mize Ergochord

Pri izbiri dvižne pisalne mize je ključnega pomena, da izberete pravo znamko. In prav tu Ergochord resnično izstopa. V kolikor želite združiti estetiko, funkcionalnost in udobje, so naše mize idealna izbira.

Ergochord pisalne mize so zasnovane tako, da popolnoma zadovoljijo vaše potrebe. So izjemno prilagodljive, saj ima kontroler spominske funkcije, kar vam omogoča preprosto preklapljanje med različnimi delovnimi položaji. Opcijsko vas lahko miza z vgrajenim časovnikom tudi opomni, kdaj spremeniti položaj. To ne le izboljšuje vašega udobja, ampak tudi pomaga preprečevati težave, ki jih povzroča dolgotrajno sedenje.

Dvižna miza - nasveti in cena

Poleg tega so Ergochord mize znane po svoji izjemni zmogljivosti in kakovosti. Zahvaljujoč kvalitetnim materialom in robustni konstrukciji lahko z lahkoto prenesejo težke obremenitve in omogočajo maksimalno stabilnost. To pomeni, da lahko na mizo postavite vse, kar potrebujete za svoje delo, ne da bi se morali bati, da bi se miza majala ali kakorkoli poškodovala.

A to še ni vse. Ergochord mize združujejo funkcionalnost in eleganco. Izdelane so iz prvovrstnega slovenskega lesa, ki je ročno obdelan s strani lokalnih tesarjev. Tako ne le izboljšujejo vašo produktivnost, ampak tudi dodajajo toplino in pridih naravne lepote vašemu delovnem prostoru.

Izboljšajte vašo držo in počutje!
Sestavi svojo dvižno mizo
Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč ali si želite mizo izdelano po naročilu?

Takoj vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Hvala! Prejeli smo vaše sporočilo. Odgovorimo vam najkasneje v 24 urah.
Oops! Nekaj je šlo narobe, prosim če poskusite znova

Naši kontaktni podatki

8